На Бахмутському напрямку ЗСУ ліквідували два ворожі склади боєприпасів

Читать на русском
За поточну добу Сили оборони знищили два ворожі склади боєприпасів на Бахмутському напрямку, а також по одному на Авдіївському та Лиманському.

За поточну добу Сили оборони знищили два ворожі склади боєприпасів на Бахмутському напрямку, а також по одному на Авдіївському та Лиманському.

Про це повідомив представник Східного угруповання військ ЗСУ Сергій Череватий в ефірі телемарафону.

Значний прорив росіян під Бахмутом малоймовірний – британська розвідкаРосійські військові навряд чи досягнуть успіху в боях під Бахмутом на Донеччині у найближчі тижні.

«Наші ракетні війська та артилерія вражають різні цілі: це, насамперед, великі скупчення ворога, особового складу, як було цього разу, техніки, а також склади із озброєнням та боєприпасами, пально-мастильними матеріалами. Цієї доби 2 склади з боєприпасами були знищені на Бахмутському напрямку, один на Авдіївському та на Лиманському», - повідомив Череватий.

Він додав, що фактично щодобово високоточні системи озброєння типу HIMARS та MLRS полюють на ворожі об'єкти та досягають унікальної снайперської точності, що підтверджують останні події у Макіївці.

Відповідаючи на запитання, чи стало помилкою для загарбників використання мобільних телефонів із геолокацією в Макіївці, Череватий зазначив, що користування мобільним, звичайно, є помилкою, але це не можна порівняти з рішенням командування розмістити велику кількість особового складу в одному місці.

«Ворог не зміг потайки розмістити свій особовий склад, чим скористалася українська розвідка», - уточнив Череватий.

Він також додав, що наразі загарбники ближче за 100 км від передової не дозволяють собі розвантажувати великі партії артилерійських снарядів. Череватий наголосив, що, попри великі втрати під Бахмутом, ворог не припиняє атакувати позиції ЗСУ.

«Ворог 238 разів за добу завдав ударів різними системами вогню, танками, 22 бойові зіткнення сталося, ворог втратив 142 вбитими і 204 пораненими», - повідомив прессекретар.

Нагадаємо також, ЗСУ вразили два пункти дислокації окупантів у Запорізькій області.

У Міноборони розповіли, як росіяни намагаються оточити Бахмут на Донеччині.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: