Може стати загрозою: британська розвідка розповіла про ситуацію біля Кремінної

Читать на русском
Поблизу Кремінної, що на Луганщині, продовжуються бої. Ця ділянка фронту може стати загрозою для окупантів на Бахмутському напрямку.
Getty Image

Поблизу Кремінної, що на Луганщині, продовжуються бої. Ця ділянка фронту може стати загрозою для окупантів на Бахмутському напрямку.

Про це повідомляє британська розвідка.

Кремінна залишається гарячою ділянкою фронту. Останні три тижні бої точаться здебільшого на лісистій місцевості на захід від міста.

«Оскільки хвойний ліс забезпечує деяке укриття від спостереження з повітря навіть узимку, обидві сторони, швидше за все, щосили намагаються точно коригувати артилерійський вогонь», – йдеться у повідомленні.

Зазначають, що бої на цьому напрямку зводяться до операцій піхоти на коротких дистанціях. За повідомленням розвідників, успіхи ЗСУ поблизу Кремінної можуть стати загрозою для окупантів поблизу Бахмута. Адже російське командування, швидше за все, розцінить тиск навколо Кремінної як загрозу правому флангу свого Бахмутського сектора, який, на їхню думку, є ключовим для забезпечення можливості будь-якого майбутнього наступу для окупації решти Донецької області.

Нагадаємо, попри те, що російський диктатор володимир путін оголосив на фронті так зване «різдвяне перемир'я», на практиці окупанти весь день обстрілювали Луганщину і навіть не думали нічого дотримуватися.

Раніше повідомляли, що Кремінна є воротами в два набагато більші міста поблизу – Сєвєродонецьк та Лисичанськ, які є важливими промисловими центрами Донбасу.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: