Окупанти планують підірвати на Різдво декілька храмів – InformNapalm

Читать на русском
Таким чином країна-агресор планує зняти пропагандистські сюжети для внутрішньої російської аудиторії.
espreso.tv

На Різдвяні, 6-7 січня, країна-агресор планує влаштувати провокації та підірвати декілька православних храмів у Донецьку та в інших населених пунктах на окупованих територіях.

Про це повідомляє міжнародна розвідувальна спільнота InformNapalm у Телеграмі.

«За даними двох наближених до бойовиків «ДНР» HUMINT-джерел InformNapalm, існує висока вірогідність того, що декілька православних храмів Донецька та інших населених пунктів на окупованих територіях можуть бути заміновані та підірвані під час святкової ранкової служби 7 січня», – йдеться у повідомленні.

Успенський собор та Трапезну церкву Києво-Печерської лаври повернули державі – ТкаченкоУспенський собор та Трапезну церкву Києво-Печерської лаври повернуто на баланс держави. Митрополит Павло не прийшов підписати відповідний акт, але це не завадить рішенню.

Згідно з інформацією розвідників, росія планує зняти пропагандистські сюжети для внутрішньої російської аудиторії і таким чином ініціювати інформаційний привід для нової хвилі мобілізації. Для цього вони планують використати зібрані з інших місць вибухів уламки Himars.

«У нас залишається дуже мало часу, щоб зібрати додаткові свідчення, тому ми оприлюднюємо ці неповні дані з надією, що задум рашистів буде зірваний внаслідок розголосу», – повідомляє InformNapalm.

При цьому, в організації додали, що публічна заява путіна щодо намірів оголосити так званий «режим припинення вогню» може бути непрямим свідченням інформаційної підготовки до вказаного терористичного акту, адже це цілком відповідає духу звичних для країни-агресора операцій «під чужим прапором».

Нагадаємо, що російські найманці, ймовірно, зімітують обстріл Білорусі з боку України.

Напередодні президент росії володимир путін доручив міністру оборони Сергію Шойгу ввести з 12:00 6 січня до 24:00 7 січня «режим припинення вогню по всій лінії зіткнення».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: