У Вінниці чоловік увірвався до храму і напав з ножем на священника УПЦ – деталі

Читать на русском
Повідомлення про ножове поранення священнослужителя надійшло приблизно о 9.00. Після приїзду, правоохоронці затримали правопорушника.
news.church.ua

У Вінниці чоловік увірвався до храму на честь Покрова Божої Матері. Після погрому у церкві він накинувся з ножем на священника.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Як зазначають у поліції, повідомлення про ножове поранення священнослужителя надійшло приблизно о 9.00. Після приїзду, правоохоронці затримали правопорушника.

«Вчення» про сатанізм, прапори «Л/ДНР», крадені ікони: знахідки під час обшуків в УПЦ МППід час обшуків у церквах УПУ МП правоохоронці знаходили російські паспорти, нацистську символіку та символіку СРСР, крадені ікони, пропагандистську літературу.

При цьому, згідно з даними прес-служби УПЦ, невідомий чоловік увійшов до храму й почав усе перевертати. Настоятель отець Антоній, який у той час перебував у вівтаря, відреагував на шум та попрямував до «гостя», аби зробити йому зауваження. Однак, невідомий проігнорував священника, після чого порізав йому горло.

«На місце злочину прибула поліція. Злочинець відмовився підкоритись, тому поліцейські були вимушені застосувати зброю, нападника поранили в ногу і затримали», - повідомляє прес-служба УПЦ.

Зазначається, що священника вже прооперували й він знаходиться в реанімації в одній із лікарень міста.

Нагадаємо, що Мінкульт рекомендував не продовжувати оренду Києво-Печерської лаври для УПЦ МП.

Раніше стало відомо, що Україна видала росії священника УПЦ МП під час обміну.

Також російська пропаганда поширила фейк від імені ПЦУ.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: