На Київщині «пункти незламності» почнуть організовувати у церковних храмах – деталі

Читать на русском
В Україні на сьогоднішній день вже працює понад 5 тисяч Пунктів незламності. У планах найближчим часом збільшити їх кількість утричі.
t.me/OleksiyKuleba

Голова військової адміністрації Київської області Олексій Кулеба обговорив з очільником ПЦУ митрополитом Епіфанієм створення «пунктів незламності» на базі храмів.

Про це керівник Київщини повідомляє на сторінці у Телеграмі.

«Напередодні різдвяних свят мав честь зустрітися із Предстоятелем Православної Церкви України, Блаженнійшим Митрополитом Епіфанієм. Обговорили ситуацію в Київській області, міжконфесійні взаємовідносини та гуманітарні проєкти для жителів області. Одним із таких є Пункти Незламності, що будуть створені на базі храмів», - йдеться у повідомленні.

«Пункти незламності» можна буде шукати за допомогою бота в TelegramВ Україні запустили у Телеграмі спеціального бота-помічника для пошуку Пунктів Незламності.

Варто зазначити, що в Україні на сьогоднішній день вже працює понад 5 тисяч «Пунктів незламності». У планах найближчим часом збільшити їх кількість утричі.

Згідно з даними заступника голови ОПУ Кирила Тимошенко, зараз розгорнуто 5 521 «Пункт незламності».

Нагадаємо, сьогодні Шмигаль повідомляв, що російські окупанти робитимуть все, щоб до Нового року залишити українців без світла.

Раніше ми повідомляли, що кількість «Пунктів незламності» зросте найближчим часом.

Наразі в енергосистемі України працює 8 блоків атомних станцій та 10 теплових станцій. Але цього недостатньо, дефіцит через руйнування суттєвий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: