ЗСУ уразили два пункти дислокації окупантів на Запоріжжі: поранено та вбито до 260 військових

Читать на русском
2 січня ЗСУ завдали ударів по позиціях окупантів у районах населених пунктів Токмак, Мелітополь, Бердянськ, Пологи та Василівка Запорізької області. Знищено техніку, вбито або поранено до 260 росіян.
facebook.com/GeneralStaff.ua

Українські військові 2 січня завдали ударів по позиціях окупантів у районах населених пунктів Токмак, Мелітополь, Бердянськ, Пологи та Василівка Запорізької області. В результаті знищено 2 склади боєприпасів, до 10 одиниць військової техніки різного типу, уражено 2 пункти дислокації окупантів, ліквідовано та поранено до 260 російських військових.

Про це йдеться у зведенні Генштабу.

За останню добу авіація Сил оборони завдала 12 ударів по районах зосередження загарбників та удару по позиції зенітно-ракетного комплексу противника. Українські ракетники та артилеристи уразили 2 пункти управління, 5 районів зосередження живої сили та військової техніки, склад боєприпасів та пункт управління БПЛА окупантів.

Ексголовнокомандувач силами НАТО в Європі спрогнозував, коли може закінчитися війна в УкраїніРосія вже сьогодні зазнала поразки у війні, вважає ексголовнокомандувач силами НАТО в Європі Джеймс Джонс. Її стратегія зараз полягає в тому, щоб завдавати ракетних ударів по цивільній інфраструктурі України.

Окупанти за добу завдали 7 ракетних, 18 авіаційних ударів і здійснили понад 85 обстрілів із реактивних систем залпового вогню.

У Генштабі розповіли, що росіяни зосереджують зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та намагаються покращити тактичне становище підрозділів своїх військ на Куп'янському, Лиманському та Авдіївському напрямках. На Новопавлівському, Запорізькому та Херсонському напрямках ворог обороняється.

Минулої доби підрозділи Сил оборони України відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Білогорівка Луганської області та Соледар, Красна Гора, Бахмут, Майорськ, Мар’їнка, Новомихайлівка, Побєда і Красногорівка Донецької області.

На Волинському, Поліському, Сіверському та Слобожанському напрямках ситуація без істотних змін. Ворог зберігає військову присутність у прикордонних районах, але ознак формування його наступальних угруповань не виявлено.

Нагадаємо, в міноборони росії визнали загибель вже 89 своїх військових внаслідок удару ЗСУ по профтехучилищу в окупованій Макіївці.

Раніше стало відомо, що в окупованому Сватовому Луганській області знищено великий склад боєприпасів, який належить російським окупантам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: