ЗСУ знищили в окупованому Сватовому величезний склад боєприпасів росіян

Читать на русском
ЗСУ два тижні чекали, поки окупанти та їхні помічники доверху наб'ють склад боєзапасом, а потім завдали по його розташуванню потужного удару
Фото з місця подійTelegram

У окупованому Сватовому Луганської області знищено великий склад боєприпасів, що належить російським окупантам. Вони звозили туди боєприпаси протягом двох тижнів.

Про це повідомляється в офіційному каналі Луганської обласної військової адміністрації в Telegram.

152 vs 155: Чому Україні бракує снарядів на фронтіПро те, чому в Україні виникла проблема зі снарядами і як можна вирішити цю проблему – в матеріалі Слово і діло

«У Сватовому вибухнув склад з боєкомплектом окупантів. Майже два тижні Збройні Сили України спостерігали та фіксували кількість «Уралів», які заїжджали на базу» - йдеться в повідомленні.

ЗСУ два тижні чекали, поки окупанти та їхні помічники доверху наб'ють склад боєзапасом, а потім завдали по його розташуванню потужного удару, в результаті якого склад виявився повністю знищений.

Нагадаємо, на тимчасово окупованій росіянами території Донецької області в новорічну ніч в результаті удару Збройних сил України по будівлі, яка використовувалася, як казарма, сотні окупантів знищені, ще близько 300 отримали поранення.

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники створюють склади з боєкомплектами та розміщують особовий склад у навчальних закладах - таким чином вони сподіваються запобігти ударам ЗСУ по своїм розташуванням.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: