У росії визнали загибель вже 89 своїх військових в окупованій Макіївці

Читать на русском
Як зазначається, серед загиблих унаслідок удару по Макіївці – заступник командира полку підполковник Бачурін.
РИА «Новости»

Військове відомство країни-агресора збільшило офіційну кількість загиблих унаслідок удару ЗСУ по розташуванню військових рф в окупованій Макіївці Донецької області.

Про це повідомляє російське пропагандистське видання РИА «Новости».

«Кількість загиблих у Макіївці російських військових зросла до 89, повідомили у міноборони рф», - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, серед загиблих унаслідок удару по Макіївці – заступник командира полку підполковник Бачурін.

«Вагнерівці» на війні в Україні: удари ЗСУ по місцях розташування російських найманцівЗСУ з літа знищили бази та казарми найманців Вагнера у Кадіївці, Попасній, Сватовому на Донбасі. Докладніше – на інфографіці.

Відомо, що 31 грудня ЗСУ завдали удару по будівлі профтехучилища в окупованій Макіївці. У будівлі, яка використовувалася як казарма, було вбито та поранено близько 700 російських окупантів.

Про удар по Макіївці першими повідомили російські пропагандистські канали. Зокрема, російський провоєнний канал «Царьград» повідомив, що в місцевих чатах кількість загиблих оцінюють «сотнями людей». Проросійський канал «Оперативные сводки» повідомив про 500 загиблих.

Тільки 2 січня міністерство оборони рф визнало свої втрати в Макіївці, але занизило їх до 63 загиблих.

Нагадаємо, що у новорічну ніч ЗСУ вдарили по зосередженню окупантів у Чулаківці та Федорівці Херсонської області. Вбито та поранено близько 500 росіян.

За даними української розвідки, на полі бою війська рф використовують мобілізованих в якості захисного «м'ясного щита» для своєї військової техніки, тому зазнають значних втрат живої сили.

Також стало відомо, що втрати російських військ перевищили 108 тисяч убитих.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: