У Макіївці ударом ЗСУ «демобілізовано» понад 700 окупантів – Стратком

Читать на русском
Після удару по місцю дислокації мобілізованих росіян у Макіївці сотні окупантів ліквідовані та отримали поранення
Фото з місця подійTelegram

На тимчасово окупованій росіянами території Донецької області в новорічну ніч в результаті удару Збройних сил України по будівлі, яка використовувалася, як казарма, сотні окупантів знищені, ще близько 300 отримали поранення.

Про це повідомляє Управління стратегічних комунікацій ЗСУ в Telegram.

«Вагнерівці» на війні в Україні: удари ЗСУ по місцях розташування російських найманцівЗСУ з літа знищили бази та казарми найманців Вагнера у Кадіївці, Попасній, Сватовому на Донбасі. Докладніше – на інфографіці.

«В результаті необережного поводження з нагрівальними приладами, нехтування заходами безпеки, куріння в невстановленому місці, Санта упакував у мішки близько 400 трупів» - сказано в повідомленні.

Відомо, що удар було завдано по тимчасово окупованій Макіївці, де в будівлі місцевого профтехучилища №19 окупанти розмістили сотні прибулих з рф мобілізованих. Через те, що в будівлі також розмістили склад БК, ПТУ було повністю зруйновано, а всі окупанти, що вижили, опинилися під уламками.

В результаті удару, згідно з попередніми даними, понад 400 росіян знищено, ще понад 300 осіб отримали поранення. Всі мобілізовані прибули з Саратовської області росії.

За минулу добу, 31 грудня, українські військові ліквідували 760 окупантів. Всього з початку повномасштабного вторгнення знищили понад 106 тисяч російських військових.

За даними української розвідки, на полі бою війська рф використовують мобілізованих в якості захисного «м'ясного щита» для своєї військової техніки, тому зазнають значних втрат живої сили.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: