Російські війська використовують мобілізованих як «щит» для техніки – розвідка

Читать на русском
На полі бою війська рф використовують мобілізованих як захисний «щит» для своєї військової техніки, тому зазнають значних втрат в живій силі.

На полі бою війська рф використовують мобілізованих як захисний «щит» для своєї військової техніки, тому зазнають значних втрат в живій силі.

Про це йдеться у черговому перехопленні розмови російського загарбника головним управлінням розвідки Міністерства оборони.

Загроза нового масштабного наступу росії: що відомоЧи можливий новий масштабний наступ росії у 2023 році, що говорять про його підготовку – на інфографіці.

«Знаєш, тут наші нас тут б'ють... не танки попереду йдуть, люди позаду. Люди йдуть, а танки ззаду... тут нема регулярних військ, тут ми самі мобілізовані», - бідкається росіянин.

За його словами, у такий спосіб росіяни намагаються зберегти свою техніку.

«Російський солдат також розповів про випадок, коли після трьох прильотів по позиціям ворога, третій батальйон втік на Уралі, залишивши інших. «Ми семеро півдня йшли... ніч не спали... на світанку пішли потім до своїх ближче», - розповів росіянин.

Ворог поскаржився співрозмовнику про величезні втрати: в одному з випадків із 30 солдат залишилося 13 живих.

Головне управління розвідки вкотре попередило про те, що за кожен військовий злочин, скоєний проти України, буде справедлива відплата.

Також, за інформацією Генштабу, війська росії масово тікають із Запорізької області, у розшуку понад 200 осіб.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: