У росії визнали удар ЗСУ по Макіївці, однак недорахувались загиблих

Читать на русском
Міністерство оборони рф визнало, що українські бійці знищили російських військових в окупованій Макіївці Донецької області.
Стратком ЗСУ

Міністерство оборони рф визнало, що українські бійці знищили російських військових в окупованій Макіївці Донецької області.

Про це пише «РИА Новости».

У міністерстві кажуть, що українські військові вдарили у пункт тимчасової дислокації одного із підрозділів окупантів. Для цього ЗСУ нібито використали шість реактивних снарядів HIMARS.

За словами терористів, два снаряди збила російська ППО, ще чотири – влучили у ціль. Внаслідок удару 63 військовослужбовці рф загинули.

Раніше повідомляли, що на тимчасово окупованій росіянами території Донецької області в новорічну ніч в результаті удару Збройних сил України по будівлі, яка використовувалася, як казарма, сотні окупантів знищені. Згідно з попередніми даними, понад 400 росіян ліквідовано, ще понад 300 осіб отримали поранення. Всі мобілізовані прибули з Саратовської області росії.

За минулу добу, 1 січня, українські військові ліквідували орієнтовно 720 російських загарбників і знищили 44 ворожих безпілотники. Всього з початку повномасштабного вторгнення знищили понад 107 тисяч російських військових.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: