СБУ проводить обшуки в церквах УПЦ МП на Сумщині

Читать на русском
СБУ проводить контррозвідувальні заходи щодо об'єктів УПЦ МП у Сумській області – йдеться про Софронієво-Молченський чоловічий монастир Різдва Богородиці.

СБУ проводить контррозвідувальні заходи на об'єктах УПЦ МП у Сумській області – йдеться про Софронієво-Молченський чоловічий монастир Різдва Богородиці.

Про це повідомляє пресслужба відомства 21 грудня.

У полоні «руського миру»: кому зі священиків УПЦ МП закидають злочини проти державності (виправлено)Кого із представників УПЦ Московського патріархату викрили у співпраці з окупантами, виправдання російської агресії – на інфографіці найвідоміші випадки.

Вказано, що заходи проводяться спільно з іншими правоохоронними структурами.

«Із огляду на збройну агресію росії, ці заходи проводяться в тому числі щодо запобігання використанню релігійних громад як осередку «русского мира» та захисту населення від провокацій та терористичних актів», - йдеться в повідомленні.

За безпосередньою участю представників церкви силовики проводять огляд території та приміщень для виявлення осіб, які, можливо, причетні до протиправної діяльності на шкоду державному суверенітету України та предметів, заборонених до використання.

Нагадаємо, на в'їзді до столиці прикордонники затримали священика УПЦ Московського патріархату, який підтримував контакти із росіянами.

СБУ викрила диякона однієї з церков Запорізької єпархії УПЦ МП, який публічно схвалював проведення незаконного «референдуму» про нібито «приєднання» регіону до рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: