У трьох областях України працює ППО: знищуються іранські безпілотники

Читать на русском
На цей час  ППО працює в Київській, Дніпропетровській та Полтавській областях, винищуються ворожі безпілотники
Ілюстративне фотоГенеральний штаб ЗСУ

У ніч з 1 на 2 січня російські терористи намагаються атакувати Україну за допомогою іранських БПЛА Shahed-131 та Shahed-136. У кількох областях України працює протиповітряна оборона.

Про роботу ППО в Києві та Київській області повідомив голова Київської обласної Військової адміністрації в Telegram, за даними Суспільного, ППО також працює у Дніпропетровській та Полтавській області.

Зброя тероризму: як Україна може боротися з іранськими БПЛАПро те, як Україна дешево та досить ефективно може боротися з іранськими безпілотниками Shahed-136 – у матеріалі Слово і діло

«Київська область - працює ППО. Залишайтеся в укриттях і безпечних місцях. Ні в якому разі – не фотографуємо і не викладаємо роботу військових і сил протиповітряної оборони в мережу» - написав Кулеба.

Деталі роботи ППО на Дніпропетровщині та Полтавщині наразі невідомі. Місцеві канали повідомляють про декілька вибухів, передбачається, що це знищення ворожих БПЛА.

Нагадаємо, що сили протиповітряної оборони в ніч на 1 січня збили 45 ворожих дронів іранського виробництва Shahed-131/136.

Крім цього, 31 грудня росія знову здійснила масовану ракетну атаку на Україну, було знищено 12 ракет. В результаті удару по Києву були пошкодження в Голосіївському, Солом'янському, Печерському та Дніпровському районах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: