Україна знову під атакою іранських БПЛА: у кількох областях тривога, є збиття

Читать на русском
У Кіровоградській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Миколаївській, Черкаській та Херсонській областях оголошено повітряну тривогу
Терористи знову атакують Україну іранськими БПЛАhromadske.ua

Російські терористи ввечері 1 січня знову намагаються атакувати цивільні та інфраструктурні об'єкти України за допомогою отриманих від іранського терористичного режиму безпілотників-камікадзе Shahed-131 та Shahed-136.

Про наліт попередив голова Миколаївської військової адміністрації Віталій Кім, інформацію підтвердив голова Дніпропетровської обласної ради Микола Лукашук.

У Кіровоградській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Миколаївській, Черкаській та Херсонській областях оголошено повітряну тривогу.

Є також і збиття безпілотників - соціальні мережі повідомляють про мінімум один збитий БПЛА біля Запоріжжя, також є інформація про збиття БПЛА над Дніпропетровською областю. Ще один БПЛА був збитий над Кіровоградською областю.

Нагадаємо, що сили протиповітряної оборони в ніч на 1 січня збили 45 ворожих дронів іранського виробництва Shahed-131/136.

Крім цього, 31 грудня росія знову здійснила масовану ракетну атаку на Україну, було знищено 12 ракет. В результаті удару по Києву були пошкодження в Голосіївському, Солом'янському, Печерському та Дніпровському районах.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: