Залужний розповів, скільки ракет збили над Україною під час сьогоднішньої російської атаки

Читать на русском
Згідно з попередніми даними, противник здійснив пуски більше 20 крилатих ракет повітряного базування.
Ілюстративне фотоОперативний ЗСУ

Під час сьогоднішнього масованого удару росіян по цивільним об’єктам України було знищено 12 ракет. Сили і засоби протиповітряної оборони збили 6 цілей в межах Київської, 5 – Житомирської та 1 – Хмельницької областей.

Про це головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний повідомляє у Телеграмі.

«Попередньо, противник здійснив пуски більше 20 крилатих ракет повітряного базування із застосуванням стратегічних бомбардувальників Ту-95мс з акваторії Каспійського моря та ракетних комплексів наземного базування», – йдеться в повідомленні.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

Зазначається, що силами і засобами української протиповітряної оборони знищено 12 крилатих ракет: 6 в межах Київської, 5 Житомирської та 1 Хмельницької областей.

Варто зазначити, що у суботу, 31 грудня, в Україні було оголошенодовгу повітряну тривогу. Вона тривала понад три години.

Нагадаємо, сьогодні, 31 грудня, росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні. Частина з них збила ППО. У Києві пролунала серія потужних вибухів, у Солом'янському районі під удар потрапив готель. За даними мера, одна людина загинула та ще 7 поранено.

Внаслідок сьогоднішнього ворожого ракетного обстрілу Києва було пошкоджено стадіон «Темп» та готель у Святошинському районі, а також Палац Україна.

Також рф вдарила ракетами по Хмельниччині, є постраждалі.

У Миколаєві внаслідок обстрілу у суботу, 31 грудня, пошкоджені житлові будинки, постраждали цивільні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: