ППО збила 100% дронів, які окупанти випустили вночі по Україні – ПС ЗСУ

Читать на русском
Ігнат зазначив, що за минулої атаки росіяни випустили по Україні більшу кількість дронів-камікадзе.
Ілюстративне фото

Українські сили та засоби протиповітряної оборони знищили 100% ворожих безпілотників, які російські окупанти запустили по території нашої країни вночі 2 січня.

Про це спікер командування Повітряних сил ЗСУ Юрія Ігната повідомляє в ефірі телемарафону.

Відомо, що сили ППО вночі збили 39 дронів-камікадзе Shahed, два «Орлани» та керовану авіаційну ракету Х-59, якими росіяни атакували Україну.

У новорічну ніч українська ППО знищила 45 «шахедів»Сили протиповітряної оборони у ніч на 1 січня збили 45 ворожих дронів іранського виробництва Shahed-131/136.

Ігнат зазначив, що за минулої атаки росіяни випустили по Україні більшу кількість дронів.

«Минулий раз не відрізнявся тим, що і тоді 100%, і зараз 100% БПЛА знищені у різних регіонах держави», - сказав представник командування.

Згідно з його словами, «Шахеди», як правило, летять зі східного узбережжя Азовського моря.

При цьому, він зазначив, що Україні досі не вистачає засобів ППО, аби захистити усі регіони. Ігнат підкреслив, що росіяни використовують «Шахеди», аби виснажити нашу ППО.

Нагадаємо, що російські терористи ввечері 1 січня знову спробували атакувати цивільні та інфраструктурні об'єкти України за допомогою отриманих від іранського терористичного режиму безпілотників-камікадзе Shahed-131 та Shahed-136.

В результаті атаки іранських безпілотників-камікадзе на Київ 2 січня в Деснянському районі уламками збитого БПЛА пошкоджено будинок, є один потерпілий.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: