Сили ППО за ніч збили 16 цілей над Києвом та 10 над Запорізькою та Дніпропетровською областями (доповнено)

Читать на русском
У небі над Дніпропетровською та Запорізькою областями ППО знищила дев'ять іранських безпілотників та одну керовану ракету, над Києвом – 16 БПЛА
Ілюстративне фотоAP Photo

Під час атаки іранських безпілотників, спрямованих російськими терористами на українські міста в ніч на 2 січня, тільки над Києвом збито вже 16 повітряних цілей.

Про це повідомила Київська міська військова адміністрація в Telegram.

«Над столицею збито 16 повітряних цілей» - сказано в повідомленні.

Водночас у небі над Дніпропетровською та Запорізькою областями ППО знищила дев'ять іранських безпілотників та одну керовану ракету російських терористів, повідомляє оперативне командування «Схід».

«Силами авіації та зенітних ракетних військ над Дніпропетровською та Запорізькою областями знищено шість ударних БПЛА та одну високоточну керовану ракету Х-59МК2, яка йшла в напрямку міста Дніпро. Ще три БПЛА збиті протиповітряною обороною Сухопутних військ» - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, російські терористи ввечері 1 січня знову спробували атакувати цивільні та інфраструктурні об'єкти України за допомогою отриманих від іранського терористичного режиму безпілотників-камікадзе Shahed-131 та Shahed-136.

В результаті атаки іранських безпілотників-камікадзе на Київ 2 січня в Деснянському районі уламками збитого БПЛА пошкоджено будинок, є один потерпілий.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: