Передноворічний терор росії: по Україні знову запущено ракети, в областях вже спрацьовує ППО

Читать на русском
У суботу, 31 грудня, росіяни також запустили ракети по Україні. Повітряна тривога зараз у всіх областях, є загроза ударів.

У суботу, 31 грудня, в останній день року росіяни також запустили ракети по Україні. Повітряна тривога зараз оголошена в усіх областях, є загроза ударів. Вже відомо про перші збиті ракети.

Масштабна повітряна тривога розпочалася в Україні сьогодні після 13 години дня. Про пуски ракет повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

Після цього глави Київської та Харківської ОВА попередили про загрозу ракетних ударів та закликали мешканців бути в укриттях. Також попередження опублікувала влада Житомира.

Через півгодини після оголошеної тривоги в ТГ-каналах почали повідомляти про роботу української ППО та перші збиті ракети. Зокрема, попередньо повідомляється про знищення крилатої ракети над Харківською областю.

Також повідомлялося про роботу ППО у Вінницькій області, на Херсонщині, Тернопільщині та у Києві.

Відомо, що вже було запущено другу та третю хвилі ракет.

При цьому в деяких областях у зв'язку з ракетною атакою застосовано превентивні обмеження електропостачання, а саме – у Харківській, Сумській, Миколаївській, Одеській, Кіровоградській, Дніпропетровській областях, а також Житомирі.

Нагадаємо, остання масована атака росії була 29 грудня. Сили ППО України того дня збили 54 із 69 випущених росіянами ракет.

За підрахунками експертів, ракет у росіян залишилося на 2-3 великі атаки.

Британська розвідка писала про те, що рф цього разу може не чекати 7-10 днів після атаки і завдати нового удару на свята.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: