Обстріли Дніпропетровщини: росіяни атакували ракетами, дронами та важкою артилерією

Читать на русском
Сили ППО відмінусували ракету Х-59МК2 та три дрони-камікадзе, які йшли руйнувати енергетичну інфраструктуру області.
Ілюстративне фотоGettyImages

Російські окупаційні війська у ніч на 2 січня атакували Дніпропетровську область ракетами, дронами-камікадзе та важкою артилерією.

Про це голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко повідомляє у Телеграмі.

«Наші оборонці неба з повітряного командування «Схід» не дали ворогу шансів. Знищили усі чотири повітряні цілі противника. Відмінусували ракету Х-59МК2 та три дрони-камікадзе, які йшли руйнувати нашу енергетичну інфраструктуру. «Шахеди» збили у Дніпровському та Кам’янському районах, ракету - на підході до Дніпра», - написав він.

Україна знову під атакою іранських БПЛА: у кількох областях тривога, є збиттяУ Кіровоградській, Запорізькій, Дніпропетровській, Донецькій, Миколаївській, Черкаській та Херсонській областях оголошено повітряну тривогу

У Кам’янському районі уламки збитого баражуючого боєприпасу впали на приватне підприємство. Сталося займання. Пожежу вогнеборці уже загасили.

Нікопольський район росіяни обстріляли з важкої артилерії. Чотири рази ударили по Нікополю та Марганцю. У міста прилетіли понад 20 ворожих снарядів.

Як зазначає керівник області, була також пошкоджена база відпочинку. Деталі атак ще уточнюються.

Згідно зі словами Резніченка, всюди минулося без постраждалих. В інших районах області обійшлось без надзвичайних ситуацій.

Нагадаємо, що силами авіації та зенітних ракетних військ над Дніпропетровською та Запорізькою областями було знищено 6 ударних іранських дронів та одну високоточну керовану ракету.

Російські війська ввечері неділі, 1 січня, обстріляли з важкої артилерії дві громади Дніпропетровської області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: