У рф розглядають питання загальної мобілізації та закриття кордонів – РНБО

Читать на русском
У Кремлі наразі обговорюють питання оголошення загальної мобілізації в країні. Також не виключено, що у росії закриють кордони.
Ілюстративне фото

У Кремлі наразі обговорюють питання оголошення загальної мобілізації в країні. Також не виключено, що у росії закриють кордони.

Про це секретар РНБО Олексій Данілов повідомляє в ефірі телемарафону.

«Є інформація, що можуть взагалі не випускати чоловіків до 65 років», - зазначив посадовець.

Російський терор в Україні: чого домагається Росія і що її стримуєПро те, чому росія застосовує терор, чому вона типова держава нацистського спрямування, що зламало її плани щодо масового терору і знищення України – в матеріалі Слово і діло

Згідно зі словами Данілова, агресора давно потрібно огородити парканом. Цивілізовний світ вже мав би закрити росію раз і назавжди.

«Аби жоден літак, жоден автомобіль з території цієї країни взагалі не мав права виїжджати. Там на сьогоднішній день розглядається питання загальної мобілізації», - додав секретар РНБО.

Нагадаємо, Данілов спрогнозував зростання «бавовни» на території агресора. Росія має переглянути свою агресивну політику стосовно цивілізованого світу. В іншому випадку кількість вибухів на її території лише збільшуватиметься.

Також секретар РНБО допускає новий масштабний наступ росіян.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: