Жителі Криму відмовляються від мобілізації до російської армії – ЦНС

Читать на русском
У Криму тривають заходи щодо прихованої мобілізації до російських окупаційних військ. Про це повідомляє Центр національного спротиву.

У Криму тривають заходи щодо прихованої мобілізації до російських окупаційних військ.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Проте, як зазначає ЦНС, кримчани відмовляються від мобілізації в армію рф, хоча росіяни намагаються мотивувати місцевих жителів. Наприклад, обіцяють тим, хто піде воювати проти України, земельну ділянку у Криму.

В окупованому Криму сталася пожежа у казармах з мобілізованими: що відомоГорить казарма, де розмістили кілька сотень, а за деякими даними - кілька тисяч мобілізованих окупантів.

«Якщо вас примусово мобілізували у військові формування окупантів, ви можете безпечно здатися в полон українським військовим. У вас є шанс вижити та повернутися до нормального життя. Для цього необхідно звернутись за контактними номерами гарячої лінії «Хочу жити»: +38 066 580 34 98 та +38 093 119 29 84», - пише ЦНС.

Крім того, Центр національного спротиву закликає внутрішньо переміщених осіб та мешканців прифронтових зон, які мають родичів на тимчасово окупованих територіях, поділитися цією інформацією.

«Ще не пізно здатися Збройним силам України та не скоювати військові злочини», - зазначають у Центрі.

За інформацією розвідки, росіяни в Криму готуються відбивати атаки ЗСУ та встановлюють огорожі.

Нагадаємо, за словами Валерія Залужного, для того, щоб дістатися кордонів Криму, бійцям ЗСУ потрібно подолати відстань 84 км до Мелітополя, що дало б повний вогневий контроль над сухопутним коридором, можливість обстрілювати Кримський перешийок.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: