У Києві пролунала серія потужних вибухів: що відомо

Читать на русском
У Києві під час масштабної повітряної тривоги та після пусків ракет рф пролунали сильні вибухи. Мер закликав усіх залишатися у укриттях.
ілюстративне фото

У Києві 31 грудня під час масштабної повітряної тривоги та після пусків ракет росії пролунали сильні вибухи. Мер закликав усіх залишатися у укриттях.

Про вибухи написав мер міста Віталій Кличко.

Передноворічний терор росії: по Україні знову запущено ракети, в областях вже спрацьовує ППОУ суботу, 31 грудня, росіяни також запустили ракети по Україні. Повітряна тривога зараз у всіх областях, є загроза ударів.

«У Києві лунають вибухи! Будьте у укриттях!», – повідомив він.

_«Один із вибухів пролунав між житловими будинками в Солом'янському районі столиці. Усі служби йдуть на місце. Деталі – пізніше», – додав Кличко.

«Також вибухи сталися в Печерському районі та Голосіївському. Є руйнування. Рятувальники і медики слідують на місця», – повідомляє мер.

Як уточнив заступник голови ОПУ Кирило Тимошенко, у Печерському та Голосіївському районах Києва пошкодження отримав готель.

Раніше голова Київської ОВА Олексій Кулеба підтвердив роботу ППО по російських ракетах в регіоні.

«Київщина! Працює ППО. Небезпека зберігається. Перебувайте у укриттях. Нічого не фіксуємо та не публікуємо у соцмережах», – написав він.

Місцеві пабліки також писали про те, що на підльоті до міста були збиті ракети.

Однак пізніше з'явилася попередня інформація, що у Києві є і влучання ракет.

Нагадаємо, у суботу, 31 грудня, в останній день року росіяни також запустили ракети по Україні. Повітряна тривога зараз оголошена у всіх областях.

Остання масована атака росії була 29 грудня. Сили ППО України того дня збили 54 із 69 випущених росіянами ракет.

За підрахунками експертів, ракет у росіян залишилося на 2-3 великі атаки.

Британська розвідка писала про те, що рф цього разу може не чекати 7-10 днів після атаки і завдати нового удару на свята.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: