Пошкоджено Палац Україна та стадіон, кількість поранених зростає: нові деталі про обстріл Києва

Читать на русском
Внаслідок сьогоднішнього ворожого ракетного обстрілу Києва було пошкоджено стадіон Темп та готель у Святошинському районі, а також Палац Україна.
t.me/tymoshenko_kyrylo

Внаслідок сьогоднішнього ворожого ракетного обстрілу Києва було пошкоджено стадіон «Темп» та готель у Святошинському районі, а також Палац Україна.

Про це повідомляє заступник голови Офісу президента Кирило Тимошенко.

Відомо, що у суботу, 31 грудня, під час масованої ракетної атаки рф уламками у Голосіївському районі пошкоджено господарську споруду та автомобіль. У Солом'янському районі пошкоджено приватний житловий будинок та готель. У Печерському районі руйнувань зазнав готелю, також є незначні пошкодження прилеглих будівель. Є руйнування у Дніпровському районі.

Зокрема, під час атаки уламки ракети впали на стадіон «Темп». Пошкоджено також Палац Україна.

«Зазвичай у ці дати там батьки з дітьми напередодні Нового року. Сьогодні дивом не було дітей. Летіли шибки від ударів російських ракет. Це не що інше як терор», – зауважив Тимошенко.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

За уточненою інформацією, внаслідок атаки постраждали 20 людей, одна людина загинула. Серед постраждалих – журналіст із Японії.

Водночас українські захисники знищили сім ворожих повітряних цілей над столицею.

Нагадаємо, сьогодні, 31 грудня, росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні. Частина з них збила ППО. У Києві пролунала серія потужних вибухів, у Солом'янському районі під удар потрапив готель. За даними мера, одна людина загинула та ще 7 поранено.

Також рф вдарила ракетами по Хмельниччині, є постраждалі.

У Миколаєві внаслідок обстрілу у суботу, 31 грудня, пошкоджені житлові будинки, постраждали цивільні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: