Кулеба прокоментував ракетні обстріли рф та звернувся до Радбезу ООН

Читать на русском
Керівник українського МЗС вкотре підкреслив, що росія має бути вигнана зі свого місця в Раді безпеки ООН, яке вона завжди займала незаконно.
Українська правда

Сьогоднішній масований ракетний удар рф по Україні навмисне націлений на житлові райони. Ця атака свідчить про необхідність вигнати країну-агесора з Ради Безпеки ООН.

Про це міністр закордонних справ Дмитро Кулеба повідомляє у Twitter.

«Цього разу масований ракетний удар росії навмисне націлений на житлові райони, навіть не на нашу енергетичну інфраструктуру. Військовий злочинець путін «зустрічає» Новий рік вбивствами людей», - написав Кулеба.

При цьому, керівник українського МЗС вкотре підкреслив, що росія має бути вигнана зі свого місця в Раді безпеки ООН, яке вона завжди займала незаконно.

Долетіли не всі: у росії знову впала ракета, яку запустили під час нової атаки УкраїниУ суботу, 31 грудня, у Волгоградській області рф знову впала ракета, якою окупанти намагалися атакувати Україну.

Згідно з даними головнокомандувача Збройних Сил Валерія Залужного, у суботу, 31 грудня, росія випустила більше 20 крилатих ракет по Україні, а сили протиповітряної оборони знищили 12 із них.

Варто зазначити, що у суботу, 31 грудня, в Україні було оголошенодовгу повітряну тривогу. Вона тривала понад три години.

Нагадаємо, сьогодні, 31 грудня, росія влаштувала чергову ракетну атаку по Україні. Частина з них збила ППО. У Києві пролунала серія потужних вибухів, у Солом'янському районі під удар потрапив готель. За даними мера, одна людина загинула та ще 7 поранено.

Внаслідок сьогоднішнього ворожого ракетного обстрілу Києва було пошкоджено стадіон «Темп» та готель у Святошинському районі, а також Палац Україна.

Також рф вдарила ракетами по Хмельниччині, є постраждалі.

У Миколаєві внаслідок обстрілу у суботу, 31 грудня, пошкоджені житлові будинки, постраждали цивільні.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: