Окупанти 139 разів вдарили по Сумщині: атакували з «Градів», артилерії та скинули вибухівку

Читать на русском
30 грудня російські військові завдали 139 ударів по Сумській області. Внаслідок цього було пошкоджено школу, дитячий садок, майно психоневрологічного інтернату та інші будівлі.
Ілюстративне фотоФото – t.me/Zhyvytskyy

У п’ятницю, 30 грудня, російські окупанти завдали 139 ударів по території Сумської області.

Про це повідомив глава Сумської ОВА Дмитро Живицький у Telegram.

Миропільську громаду росіяни обстріляли тричі із мінометів та артилерії. Зафіксували 18 прильотів. Внаслідок цього були пошкоджені школа, дитсадок, клуб та котельня.

Ракетні обстріли: порівняння шести останніх масованих атак росіїПорівняння шести останніх масованих атак hосії – на інфографіці. Зазначимо, з кінця листопада росія стала випускати менше ракет за один раз.

По Білопільській громаді вдарили з міномета, 10 прильотів. Через це пошкоджено майно психоневрологічного інтернату: майстерню, комбайн та інший сільськогосподарський інвентар.

Краснопільська громада опинилася під вогнем артилерії, «Градів» і мінометів. Разом було 78 прильотів. Крім того, загарбники скинули вибухівку з безпілотника.

Есманьську громаду ворог обстріляв зі стрілецької зброї. Зафіксували 20 кулеметних черг.

По Шалигинській громаді росіяни відкривали мінометний вогонь, 12 прильотів.

Нагадаємо, російські окупанти завдали удару по селу на Харківщині, відомо, що є двоє загиблих, ще двоє поранені.

Також на Донеччині загарбники вночі 29 грудня та вранці 30 грудня обстріляли всю лінію фронту, ракетним ударом пошкоджено храм у селі Багатир.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: