У школах на Запоріжжі окупанти розмістили склади з БК

Читать на русском
Російські військові у школах Запорізької області створили склади з боєкомплектами. Таким чином вони створюють картинку для пропагандистських сюжетів.
Ілюстративне фотоФото – Getty Images

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники створюють склади з боєкомплектами та розміщують особовий склад у навчальних закладах.

Про це повідомляє Центр національного спротиву.

Зокрема, росіяни складають боєкомплекти у підвалах прифронтових шкіл. Зокрема, йдеться про школи у Васильківському районі.

Війська рф масово тікають із Запорізької області, в розшуку понад 200 осіб – ГенштабРосійські окупанти та найманці масово залишають місця несення служби на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. У розшуку перебувають понад 200 осіб.

«Ворог навмисно робить цивільні об'єкти військовими цілями для провокацій та створення пропагандистських сюжетів», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Маріуполі було помічено дві колони ворожої техніки, що рухалися у бік Бердянська. Окупанти посилюють мелітопольську ділянку фронту.

Також окупанти на тимчасово захоплених територіях України продовжують «евакуювати» місцеве населення. Наразі загарбники вирішили депортувати жителів Енергодару Запорізької області.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: