Війська рф обстріляли 13 населених пунктів на Запоріжжі, є руйнування

Читать на русском
Російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в Запорізькій області, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Російські окупанти минулої доби обстріляли цивільну інфраструктуру в районі низки населених пунктів Запорізької області, пошкоджено житлові будинки та об'єкти інфраструктури.

Про це повідомила Запорізька ОВА у Telegram.

Київ атакували дві хвилі дронів: в адміністрації розповіли про наслідкиКиїв пережив дві хвилі атаки дронів, всього знищено 13 безпілотників. Пошкоджено одну адміністративну будівлю та кілька житлових.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області, за минулу добу окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру у районі населених пунктів Гуляйполе, Залізничне, Чарівне, Кам'янське, Оріхів, Дорожнянка, Новодарівка, Новоандріївка, Щербаки, Мала Токмачка, Малинівка, Малі Щербаки, Плавні.

Надійшло 12 повідомлення про руйнування будинків (квартир) громадян та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів військовослужбовцями рф.

Також в ОВА зазначають, що минулої доби проводилася евакуація цивільного населення з тимчасово окупованої території. Евакуйовано 9 осіб, з них 1 – дитина.

У Запорізькій області, крім знищення керівного складу 58-ї армії у місті Мелітополь, у районах населених пунктів Енергодар, Токмак та Гуляйполі знищено три артилерійські установки, до 10 одиниць військової техніки різного типу та поранено близько 150 військовослужбовців противника, зазначили в ОВА.

Нагадаємо, сьогодні вранці Київ атакували дві хвилі дронів Shahed. У столиці пошкоджено одну адміністративну будівлю та кілька житлових, ніхто не постраждав.

Ранкову атаку прокоментував президент Володимир Зеленський.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: