Головну ялинку країни офіційно відкрили сьогодні у Києві

Читать на русском
У День Святого Миколая, 19 грудня, у столиці запалили вогні на головній ялинці України на Софійській площі.

У День Святого Миколая, 19 грудня, у столиці запалили вогні на головній ялинці на Софійській площі. Цього року вона має назву «Ялинка незламності».

Про це повідомив мер Києва Віталій Кличко.

«Путін-викрадач Різдва»: в яких облцентрах України встановлять ялинку, а в яких – ніНовий рік-2023. У яких обласних центрах встановлять новорічну ялинку, а в яких – ні, докладніше на інфографіці.

«Цього року було багато дискусій – чи варто ставити ялинку. Зважаючи на те, що ми живемо в умовах воєнного стану, обстрілів та відключень електроенергії. Але, я вважаю, що ми ухвалили правильне рішення. Ялинка повинна бути! В наших дітей має бути свято! Попри всі намагання російських варварів позбавити українців радості Різдва то Нового року», – наголосив він.

Кличко додав, що цього року формат свята не такий масштабний, і висота «Ялинки незламності» лише 12 метрів замість 31-го, як минулого року.

Зазначимо, сьогодні також відкрили головну ялинку Харкова, яку цього року встановили у метро, а не на майдані Свободи.

Починаючи з сьогоднішнього дня і до 7 січня включно на харківській станції метро «Університет» для маленьких харків'ян та дітей-переселенців показуватимуть казкову виставу «Біла чаклунка Ледінелла».

«Слово і діло» писало про те, в яких облцентрах України цього року встановлять ялинку, а в яких – ні.

Також повідомлялося, чи будуть вихідні на Новий рік та Різдво.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: