У Львові виявлено склад з краденими запчастинами до винищувачів – Офіс генпрокурора

Читать на русском
Слідство встановило, що запчастини були вкрадені з військового підприємства, а вартість їх становить понад 250 млн грн
Фото з місця подійlviv.gp.gov.ua

У Львові на одному з місцевих ринків правоохоронні органи виявили склад з краденими запасними частинами до винищувачів МіГ. Сліди привели правоохоронців в інший регіон, де був знайдений ще один склад.

Про це повідомляє пресслужба Львівської обласної прокуратури, інформацію вже підтвердила пресслужба офісу генерального прокурора України.

Захід може передати Україні нові винищувачі, щоб здобути «вирішальну перевагу» над рф – ЗМІЗахідні партнери можуть передати в Україну нові винищувачі, щоб можна було здобути вирішальну перевагу над росією. Однак ними не можна буде завдавати удари по території країни-агресора.

Так, під час обшуків в торговому павільйоні на одному з міських ринків Львова був виявлений склад, на якому знаходилося понад 18 тисяч одиниць запчастин до бойової авіації, переважно до літаків МіГ.

Розслідування привело правоохоронні органи в іншу область - там було виявлено ще понад 40 тисяч запасних частин до МіГ. В основному, це дефіцитні комплектуючі для ремонту бойових літаків. Слідство встановило, що запчастини були вкрадені з військового підприємства, а вартість їх становить понад 250 млн грн.

За фактом розкрадання відкрито кримінальне провадження згідно ч.1 ст. 198 КК України. Слідство встановлює всіх причетних, вилучені запчастини будуть передані в розпорядження Збройних сил України.

Нагадаємо, Словаччина готова відправити в Україну винищувачі МіГ-29. Це питання детально обговорювалося з президентом України Володимиром Зеленським.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: