Білорусь розпочала раптову перевірку бойової готовності військ

Читать на русском
Під час перевірки бойової готовності війська Білорусі мають у найкоротші терміни висунутись у призначені райони, здійснити їхнє інженерне обладнання, організувати охорону та оборону, а також навести мостові переправи.

У Білорусі за дорученням Олександра Лукашенка розпочато раптову перевірку бойової готовності військ.

Про це повідомляє Міністерство оборони країни.

«Заходи матимуть комплексний характер, військам доведеться у найкоротші терміни висунутись у призначені райони, здійснити їхнє інженерне обладнання, організувати охорону та оборону, а також навести мостові переправи через річки Неман та Березина», – розповіли в Міноборони.

На період перевірки заплановано пересування військової техніки та особового складу, тимчасове обмеження руху громадян (транспорту) окремими дорогами загального користування та ділянками місцевості.

Нагадаємо, у жовтні Лукашенко заявив, що домовився з володимиром путіним про розгортання «спільного регіонального угруповання військ».

На думку ISW, Білорусь уже навряд чи вторгнеться в Україну. А у разі вторгнення білоруська армія не зможе зробити більше, ніж тимчасово відволікти українські війська від інших ділянок фронту.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: