У Німеччині політики закликали побудувати бомбосховища

Читать на русском
Німецькі політики закликали міністерство внутрішніх справ побудувати нові бомбосховища на тлі війни в Україні.
Ілюстративне фотоФото – Bild

У Німеччині представники регіональних урядів закликали міністерство внутрішніх справ побудувати нові бомбосховища.

Про це повідомляє Bild.

Наразі політики критикують уряд. Зокрема, депутат Бундестагу Андре Бергеггер заявив, що влада нібито привела Німеччину до рекордних боргів, однак економить на безпеці та цивільному захисті. Також представники земель вимагають виділити на ремонт або будівництво бомбосховищ 10 мільярдів євро.

Німеччина не ухвалила рішення про передачу танків Leopard 2 для ЗСУ – КулебаДмитро Кулеба заявив, що Україна наразі не отримала згоди від Берліну про передачу танків Leopard 2 для ЗСУ.

Відомо, що інвентаризація існуючих бомбосховищ у Німеччині закінчиться до весни 2023 року. В країні є 600 підготовлених укриттів, де можуть розміститись близько 500 тисяч людей.

Нагадаємо, у Німеччині проведено масштабну операцію проти «рехсбюргерів» – готових до насильства учасників праворадикального руху, які не визнають існування ФРН. Правоохоронці провели рейди в 11 федеральних землях та затримали 25 чоловіків та жінок за підозрою у приналежності до правоекстремістського середовища.

Також фейкові листи із пропозицією за грошову винагороду приєднатися до іноземного легіону в Україні почали надходити громадянам Німеччини нібито від імені генерального консульства України.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: