У Харківській єпархії МЦ СБУ виявила прокремлівську літературу та російські сухпайки

Читать на русском
Правоохоронці знайшли велику кількість готівки у різній валюті, включно з російськими рублями. Усі вилучені матеріали направлено на експертизу для подальших процесуальних дій.
ssu.gov.ua

Служба безпеки завершила контррозвідувальні (безпекові) заходи на об’єктах УПЦ МП у Харківській області. Правоохоронці знайшли велику кількість готівки у різній валюті, включно з російськими рублями.

Про це повідомляє прес-служба СБУ.

Зазначається, що на території єпархії виявлено бібліотеки з прокремлівською літературою, матеріали, що вихваляють країну-агресора, і велику кількість готівки у різній валюті, включно з російськими рублями.

У полоні «руського миру»: кому зі священиків УПЦ МП закидають злочини проти державності (виправлено)Кого із представників УПЦ Московського патріархату викрили у співпраці з окупантами, виправдання російської агресії – на інфографіці найвідоміші випадки.

В одній із церков навіть зберігались сухпайки російських окупаційних угруповань. Там же викрили монаха з паспортом рф.

Наразі правоохоронці перевіряють його можливу причетність до розвідувально-підривної діяльності спецслужб країни-агресора.

Як повідомляється, усі вилучені матеріали направлено на експертизу для вжиття подальших процесуальних дій.

Безпекові заходи проводили співробітники СБУ Харківської області спільно з Національною гвардією та Держприкордонслужбою.

Нагадаємо, що СБУ викрила диякона однієї з церков Запорізької єпархії УПЦ МП, який публічно схвалював проведення незаконного «референдуму» про нібито «приєднання» регіону до росії.

Раніше СБУ сповістила про підозру священику Києво-Печерської Лаври, який прославляв «русский мир».

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: