Подоляк прокоментував сьогоднішні слова путіна про «вагомі результати рф»

Читать на русском
Радник голови ОПУ Михайло Подоляк відреагував на заяви президента рф володимира путіна про так звані успіхи росії в окупації частини України.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на заяви президента росії володимира путіна, що окупація частини територій України є «вагомим» результатом.

Свій коментар він оприлюднив у Twitter.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

«Маски скинуті. Забудьте про «провокації НАТО», «денацифікацію» та інші забуті casus belli. Путін підтвердив те, що було очевидно усьому світу: Росія веде загарбницьку війну геноцидного типу для завоювання нових територій, оскільки так наказав Петро Великий. Хтось ще хоче «врегулювання»?», – написав він.

Нагадаємо, путін сьогодні заявив, що так звана «спеціальна військова операція», яка насправді є повномасштабним вторгненням в Україну, може стати тривалим процесом, а поява нових територій – значущий результат для росії.

Президент рф також заявив, що на сьогоднішній день наростає загроза ядерної війни, але росія не застосує такий удар першою.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: