Подоляк прокоментував сьогоднішні слова путіна про «вагомі результати рф»

Читать на русском
Радник голови ОПУ Михайло Подоляк відреагував на заяви президента рф володимира путіна про так звані успіхи росії в окупації частини України.

Радник глави Офісу президента Михайло Подоляк відреагував на заяви президента росії володимира путіна, що окупація частини територій України є «вагомим» результатом.

Свій коментар він оприлюднив у Twitter.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

«Маски скинуті. Забудьте про «провокації НАТО», «денацифікацію» та інші забуті casus belli. Путін підтвердив те, що було очевидно усьому світу: Росія веде загарбницьку війну геноцидного типу для завоювання нових територій, оскільки так наказав Петро Великий. Хтось ще хоче «врегулювання»?», – написав він.

Нагадаємо, путін сьогодні заявив, що так звана «спеціальна військова операція», яка насправді є повномасштабним вторгненням в Україну, може стати тривалим процесом, а поява нових територій – значущий результат для росії.

Президент рф також заявив, що на сьогоднішній день наростає загроза ядерної війни, але росія не застосує такий удар першою.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: