Путін заявив, що «спецоперація» в Україні може бути тривалою

Читать на русском
Путін заявив, що так звана спеціальна військова операція, яка є повномасштабним вторгненням в Україну, може стати тривалим процесом.
фото Михайло Метцель/POOL/ТАСС

Президент росії володимир путін заявив, що так звана «спеціальна військова операція», яка насправді є повномасштабним вторгненням в Україну, може стати тривалим процесом.

Таку заяву путін зробив у середу, 7 грудня. Його цитують російські ЗМІ.

Як розвиватиметься війна в Україні взимку: можливі сценаріїЯк узимку розвиватимуться бойові дії в Україні, чи продовжать ЗСУ контрнаступ, чи буде пауза у війні – усі можливі сценарії.

«Путін про спецоперацію: звичайно, це тривалий процес може бути, але поява нових територій – значний результат для росії, Азовське море стало внутрішнім морем, ще Петро боровся за вихід до Азовського моря, а найголовніше – люди, які там живуть, вони тепер з нами, а це мільйони людей, це найголовніший результат», – сказано у повідомленні.

При цьому путін додав, що «війну було розпочато не нами, а у 2014 після державного перевороту в Україні. Її було розпочато українською тоді владою, яка прийшла в коридори цієї влади за допомогою цього самого держперевороту, для придушення волевиявлення громадян, які проживали на Донбасі».

Нагадаємо, у Зеленського розкрили плани росії на початку вторгнення в Україну. Війська рф, зокрема, збиралися знищити уряд і масово вбивати людей.

Британська розвідка писала про те, що кремлю все складніше підтримувати мовчазне схвалення війни серед населення рф.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: