Маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму – Зеленський

Читать на русском
Володимир Зеленський у новому відеозверненні заявив, що зима буде складною. Він закликав українців допомагати одне одному, щоб вистояти.
Володимир ЗеленськийФото – president.gov.ua

Президент Володимир Зеленський заявив, що зима буде складною. Однак він наголосив, що українці зможуть це витримати.

Про це він сказав у вечірньому відеозверненні.

За словами глави держави, росіяни намагаються зробити холод і труднощі частиною свого терору.

«Ми ж маємо зробити все, щоб вистояти цю зиму, як би це не було важко. Вистояти – і ми вистоїмо. Вистояти цієї зими – це відстояти все», – підкреслив він.

Як розвиватиметься війна в Україні взимку: можливі сценаріїЯк узимку розвиватимуться бойові дії в Україні, чи продовжать ЗСУ контрнаступ, чи буде пауза у війні – усі можливі сценарії.

Зеленський зазначив, що у росії ще є ракета та перевага в артилерії. Однак українці борються за свободу та захищають правду, об’єднуючи навколо України весь світ.

Президент заявив, що українських захисників чекають всюди, де є російська окупація. Однак там люди знать, що росія вдерлася не назавжди. Саме тому українці мають також допомагати і дбати один про одного.

«Щоб пройти зиму, ми маємо бути ще більш стійкими і ще більш єдиними, ніж будь-коли. Не можна допускати жодних внутрішніх конфліктів і чвар, які здатні послабити нас усіх, навіть якщо хтось там думає, що це якось посилить його особисто. Треба ще більше взаємодії, ніж будь-коли. Уся Україна має стати одним великим Пунктом Незламності та працювати щодня, працювати щоночі. Держава, бізнес, люди – усі ми, українці, усі разом», – додав глава держави.

Крім того, він зауважив, що українські військові міцно тримають позиції та найскладніші напрямки. Тому ключове завдання і держави, і народу полягає в тому, щоб зміцнити сили оборони та знайти для них все необхідне.

Зокрема, президент підкреслив, що наразі складна ситуація у Бахмуті, на Донбасі.

«І я дякую всім, хто допомагає посилювати Україну і хто після цієї зими обов’язково зможе сказати, що наближення нашої перемоги – це також його чи її особистий результат, особисте досягнення», – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, напередодн Володимир Зеленський розповідав, що до Ефіопії прибув перший корабель з зерном, яке відправила Україна. Це відбулося у рамках гуманітарної продовольчої програми Grain from Ukraine.

Також президент заявив, що протягом тижня тривала робота над створенням спеціального трибуналу щодо російської агресії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: