Рф налаштована продовжувати вбивати українців – Кірбі про переговори з путіним

Читать на русском
Джон Кірбі заявив, що немає жодних ознак готовності росії до переговорів щодо закінчення війни в Україні.
Джон КірбіФото – AP

Координатор із стратегічних комунікацій Ради національної безпеки США Джон Кірбі заявив, що немає жодних ознак готовності росії до завершення війни в Україні шляхом переговорів.

Про це він сказав на брифінгу у п’ятницю, 2 грудня, передає USA Today.

«Я б з обережністю ставився до всього, що виходить з кремля, коли йдеться про подібні заяви. Путін не продемонстрував жодних ознак того, що він готовий сісти за стіл переговорів і закінчити цю війну», – зауважив він.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

За його словами, найпомітнішим сигналом про готовність до переговорів було б виведення російських військ з України та припинення обстрілів інфраструктури і цивільних об’єктів.

«Дії говорять голосніше, ніж слова. І їхні дії свідчать про похмуру рішучість росіян продовжувати вбивати українців», – додав Кірбі.

Нагадаємо, Джо Байден вважає за можливі переговори зі своїм російським колегою володимиром путіним, але тільки якщо він має намір завершити війну проти України.

У кремлі назвали «неможливими» для виконання умови президента США Джо Байдена, які він озвучив.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: