Росія не варта того, аби з нею вели переговори – Данілов

Читать на русском
Країна-агерсор не варта того, аби з нею вели переговори та спілкувалися в сучасному світі. Росія має припинити існувати у нинішніх кордонах та звільнити колонії.

Країна-агерсор не варта того, аби з нею вели переговори та спілкувалися в сучасному світі. Росія має припинити існувати в нинішніх кордонах та звільнити колонії.

Про це йдеться у заяві секретаря РНБО Олексія Данілова на Київському безпековому форумі (КБФ).

За його словами, Україна показала всьому світу, що не треба боятися тих, хто 30 років, а останні 20 - в активній фазі, лякали світ своєю нібито потужністю і тим, що на них слід зважати.

Переговори з путіним неможливі: як змінювалася позиція ЗеленськогоІнфографіка – позиція Володимира Зеленського щодо переговорів з путіним пройшла еволюцію від переконання в необхідності діалогу до констатації, що з чинним президентом рф говорити нема про що.

«Їх просто треба знищити, щоби вони припинили існувати як країна в тих межах, в яких вони існують. На сьогодні росія - одна з небагатьох країн, які мають колонії на своїй території, яка знищила величезну кількість народів, їхню мову, культуру, традиції. Вони просто варвари. І коли кажуть, що з цими варварами треба сідати за один стіл і щось говорити, я вважаю це недостойно нашого народу», - сказав Данілов.

Він також наголосив, що Україна не має жодного відношення до росії.

«Ви московія, яка була на своїй території, ви злодії, які крали постійно чиюсь історію, ви постійно щось вимагаєте, але ви негідні, щоби з вами у світі взагалі хтось спілкувався», - сказав секретар РНБО.

Данілов також заявив про схожість російського президента володимира путіна та диктатора нацистської Німеччини Адольфа Гітлера.

«Я взагалі вважаю, що путін і Гітлер - це сіамські близнюки, тільки один народився трохи пізніше», - сказав він.

Раніше Данілов порадив українцям не жити в очікуванні ракетних ударів рф.

Нагадаємо, Лавров заявив, що росія «не просила» про переговори з Україною, але «готова вислухати».

У кремлі визнали, що б'ють по об'єктах інфраструктури, бо Україна не хоче виходити на переговори.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: