Кім Чен Ин намагається створити «найсильнішу ядерну силу у світі» – Reuters

Читать на русском
Диктатор Північної Кореї Кім Чен Ин заявив, що хоче створити найсильнішу армію у світі, яка володітиме найбільшим ядерним потенціалом.
Кім Чен ИнФото – kcna.kp

Лідер КНДР Кім Чен Ин заявив, що хоче створити армію, яка буде найсильнішою у світі та володітиме найбільшим ядерним потенціалом.

Про це повідомляє Reuters.

Північнокорейський диктатор випробував нову міжконтинентальну балістичну ракету Hwasong-17. Після цього він сказав, за допомогою ядерної зброї збирається протистояти ядерним загрозам з боку США.

КНДР пригрозила Вашингтону та Сеулу ядерною зброєю: «заплатять найжахливішу ціну»Північна Корея пригрозила США та Південній Кореї ядерним ударом. Це сталося на тлі спільних навчан країн.

За його словами, ядерні сили призначені захищати суверенітет держави та її народ. Кінцевою метою він назвав «володіння найпотужнішою в світі стратегічною силою, абсолютною силою, безпрецедентною у поточному столітті».

Крім того, він назвав нову ракету «найсильнішою у світі стратегічною зброєю». Також Кім Чен Ин додав, що вчені його країни «стрибнули вперед у розвитку технології встановлення ядерних боєголовок на балістичні ракети».

Нагадаємо, 2 листопада північнокорейська балістична ракета приземлилася менш ніж за 60 кілометрів від узбережжя Південної Кореї. Це був перший випадок очевидного випробувального приземлення поблизу південних вод, що спонукало Південну Корею здійснити Зворотні пуски.

3 листопада Північна Корея знову здійснила запуск балістичної ракети. Ракета пролетіла над територією Японії.

Також 16 листопада КНДР запустила балістичну ракету невстановленого типу у напрямку Східного моря.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: