ЗСУ знищили базу окупантів під Мелітополем та ворожий штаб на Луганщині

Читать на русском
Українські військові знищили протягом трьох днів бази, склади та штаби російських окупантів на тимчасово захоплених територіях.
Ілюстративне фотоФото – Генштаб ЗСУ

Українські захисники знищили низку російських складів та пункти базування ворога на тимчасово окупованих територіях.

Про це повідомляє речник Одеської ОВА Сергій Братчук у Telegram.

Відомо, що бійці ЗСУ демілітаризували 4 склади з боєкомплектами російських загарбників. Вони знаходилися у Каховському, Скадовському, Василівському і Сватівському районах.

«Всерйоз ще не починали»: як після восьми місяців війни скоротився військовий потенціал росіїЯк за час повномасштабного вторгнення в Україну скоротився військовий потенціал росії, скільки особового складу та техніки знищено – на інфографіці.

Крім того, у Херсонській області та неподалік Мелітополя ліквідували бази окупантів. Також у Кадіївці Луганської області знищили штаб росіян.

Відповідного результату українські військові досягли протягом 3 бойових днів.

Нагадаємо, українські захисники знищили ракетний комплекс російських загарбників С-300 у Запорізькій області. Відомо, що саме з цього комплекса росіяни обстрілювали пологовий будинок у Вільнянську.

Втрати російської армії з початку вторгнення в Україну та по 25 листопада склали 86 150 військових та сотні одиниць бойової техніки.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: