Українські військові відбили атаки росіян у районі 11 населених пунктів – зведення Генштабу

Читать на русском
ЗСУ відбили атаки окупантів у районі 11 населених пунктів у Донецькій та Луганській областях.

Українські військові за добу відбили атаки окупантів у районах населених пунктів Стельмахівка і Діброва Луганської області та Білогорівка, Яковлівка, Бахмутське, Бахмут, Опитне, Первомайське, Красногорівка, Мар’їнка і Новомихайлівка на Донеччині.

Про це йдеться у ранковому зведенні Генштабу.

Росіяни завдали 6 ракетних та 14 авіаційних ударів, здійснили 59 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.

На Волинському та Поліському напрямах обстановку без істотних змін, ознак формування наступальних угруповань противника не виявлено.

На Куп'янському та Лиманському, Новопавлівському та Запорізькому напрямках противник продовжує оборонятися.

На Бахмутському та Авдіївському напрямах супротивник зосереджує основні зусилля на веденні наступальних дій.

Американський генерал розповів, як Україна може максимально використати зимову паузу у війніВзимку Україна має продовжувати свої атаки на російські склади боєприпасів, командні центри та лінії постачання. Потрібно максимально використати паузу, щоб відновити свою бойову міць до продовження кампанії у 2023 році.

На Криворізькому та Херсонському напрямках противник не припиняє артилерійського обстрілу позицій наших військ та населених пунктів на правому березі річки Дніпро.

У Генштабі отримали підтвердження, що 23 листопада було вражено райони зосередження живої сили та військової техніки загарбників у населеному пункті Зелений Яр Запорізької області. Втрати противника склали 2 вантажні автомобілі, понад 15 поранених та 20 загиблих військовослужбовців.

Українська авіація минулої доби завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та 2 позиціях його зенітних ракетних комплексів.

Підрозділи ракетних військ та артилерії сил оборони в той же час вразили 4 пункти управління, 2 райони зосередження особового складу та ОВТ, станцію розвантаження озброєння та військової техніки, склад боєприпасів та ретранслятор ворога.

Нагадаємо, за підрахунками ЗМІ, протягом 9 місяців повномасштабної війни проти України росія витратила 82 мільярди доларів.

Наступного року військові витрати росії зростуть майже вдвічі, за даними британської розвідки.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: