Нардеп Волинець, якого оголосили в розшук, «знайшовся» в лікарні

Читать на русском
За словами нардепа, на лікарняному він вже тиждень і після того, як випишеться, особисто зустрінеться з детективами НАБУ
Михайло ВолинецьFacebook

Народний депутат від фракції «Батьківщина» Михайло Волинець, голова Незалежної профспілки гірників України, оголошений в розшук Національним антикорупційним бюро за підозрою в недостовірному декларуванні, знайшовся в одній з київських лікарень.

Про це написав сам Волинець у своєму Facebook.

«Якщо коротко. З 16 листопада госпіталізований, перебуваю на лікуванні в медустанові міста Києва. Мені зробили операцію, але я на зв'язку (наскільки це технічно можливо в сьогоднішніх умовах). Ніхто не вручав мені ані повістки, ані підозри» - заявив він.

За словами нардепа, на лікарняному він вже тиждень і після того, як випишеться, особисто зустрінеться з детективами НАБУ. Про те, що йому оголосили про підозру, Волинець дізнався з публікацій у засобах масової інформації.

«Загалом важко щось коментувати, бо не бачив матеріалів справи. Трохи пізніше, буде краще зі зв'язком - напишу докладніше» - зазначив він.

Нагадаємо, що 24 листопада Національне антикорупційне бюро оголосило в розшук народного депутата від фракції «Батьківщина» Михайла Волинця, підозрюваного в недостовірному декларуванні.

Як відомо, НАБУ та САП повідомили про підозру нардепу Волинцю у недостовірному декларуванні. Під час досудового розслідування детективи та прокурори встановили, що народний депутат не вніс до декларації особи, уповноваженої на виконання функцій держави або місцевого самоврядування за 2020 рік, дані про доходи та автомобіль особи, з якою мав спільний побут, фактичні взаємні обов'язки, а також факт спільного з нею проживання. Також не задекларовано фактичне користування позашляховиком 2019 року випуску, власником якого є син підозрюваного. Загальна вартість невідображених активів становить 1,79 млн грн.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: