ПриватБанк удвічі збільшив ліміт зняття готівки в банкоматах

Читать на русском
Важливий момент - що знімати таку суму можуть власники карток будь-яких українських банків. Проміжок між такими операціями по зняттю становить три години
Ілюстративне фотоt.me/PrivatBank_insider

Державний ПриватБанк удвічі збільшив ліміт на зняття готівки в банкоматах своєї мережі. Тепер за один раз можна зняти до 20 тисяч гривень - проти 10 тисяч раніше.

Про це повідомляє пресслужба держбанку.

«З 23 листопада ПриватБанк встановив єдині ліміти отримання готівки в мережі банкоматів банку з карт Приватбанку та інших українських банків на рівні 20 000 грн» - сказано в повідомленні.

Важливий момент - що знімати таку суму можуть власники карток будь-яких українських банків. Проміжок між такими операціями по зняттю становить три години.

Збільшення лімітів на переведення в готівку грошей без винятків для користувачів інших банків дозволить українцям при необхідності отримати доступ до грошей через найбільшу в Україні мережу банкоматів. Зараз в країні працює понад п'ять тисяч банкоматів ПриватБанку у всіх областях України.

Нагадаємо, що у звільненому від російських окупантів Херсоні починають працювати відділення Ощадбанку та Приватбанку.

До речі, раніше ПриватБанк анонсував для клієнтів необхідність підтверджувати свої доходи в разі, якщо є різниця між даними банку про фінансовий стан клієнта та обсягом операцій по карті. Також це стосується випадків, коли операції перевищують 500 тисяч гривень на місяць.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: