Після обстрілів 23 листопада були повністю знеживлені 11 областей: ситуація у Києві дуже складна

Читать на русском
Президент Володимир Зеленський повідомив, що ситуація з постачанням електроенергії споживачам Києва дуже складна, та розповів, як відновлюють електроживлення в інших регіонах.

У вечірніх звітах 23 листопада, які президент України Володимир Зеленський отримав увечері, 11-ть областей мали позначку «вся область без електрики».

Про це повідомив президент у своєму вечірньому відеозверненні.

«Станом на початок ночі – поступово підключаємо нові й нові райони. Енергетики, комунальники, ДСНС працюватимуть цілодобово», – заявив глава держави.

На момент президентського звернення на Київщині було підключено 20%побутових споживачів, на Одещині – 10%, на Львівщині – 90%.

Також, за словами президента, ситуація у Києві дуже складна, відновлювальні роботи триватимуть протягом усієї ночі, а споживачі можуть сподіватися на підключення до електроенергії 24 листопада, у першій половині дня.

Росія могла стріляти по Україні ракетами з «недоторканного запасу» – ПС ЗСУРосійські терористи можуть тільки запускати руку в недоторканний запас ракет і сподіватися, що Україна не витримає терористичних ракетних атак

Крім того, складна ситуація у Чернігівській області.

Водночас, вся критична інфраструктура Черкащини вже працює, на Волині підключено десятки тисяч споживачів, на Тернопільщині – домогосподарства підключають порайонно.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що Київ та частину областей вдалося підключити до живлення.

Блекаут спричинений масованими ракетними обстрілами держави-терориста рф 23 листопада. Повітряні сили збили понад півсотні ракет, але зо два десятки влучили в об'єкти критичної інфраструктури та спричинили жертви серед населення.

Залужний про ракетні удари: рф веде війну проти мирних громадянРосія, нездатна подолати ЗСУ, веде війну проти мирного населення України. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Telegram-каналі.

У зв'язку з енергетичним терором Володимир Зеленський терміново запросив зібратися Радбез ООН та виступив перед представниками організації. Головні тези президентського звернення присвячені участі росіян у Радбезі ООН та захисту неба.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: