Залужний про ракетні удари: рф веде війну проти мирних громадян

Читать на русском
Росія, нездатна подолати ЗСУ, веде війну проти мирного населення України. Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Telegram-каналі.

Росія нездатна подолати ЗСУ, тому веде війну проти мирного населення України.

Про це повідомив головнокомандувач ЗСУ Валерій Залужний у Telegram-каналі.

«Сьогодні країна-терорист завдала масованого ракетного удару по об'єктах критичної інфраструктури нашої держави. Будучи нездатним подолати Збройні cили України, противник веде війну з мирними громадянами, теплоелектростанціями, лікувальними закладами та навіть немовлятами», - заявив Залужний.

Масовані ракетні обстріли росії 10 жовтня, 15 та 23 листопада: порівнянняНа інфографіці – порівняння масштабів масованих ракетних атак росії на Україну 10 жовтня, 15 та 23 листопада.

За його словами, сьогодні росіяни випустили по Україні 67 крилатих ракет повітряного та морського базування. Українські військові збили 51 крилату ракету, а також 5 дронів-камікадзе на кшталт «Ланцет».

«Дякую військовослужбовцям, чий професіоналізм рятує життя. Ви є взірцем для всього світу. Те, що ви робите в умовах постійного браку озброєння, техніки, боєприпасів, - на межі можливого», - сказав він, подякувавши також партнерам, які дають Україні системи ППО.

Нагадаємо, 23 листопада російські війська випустили по Україні 70 крилатих ракет. Система ППО знищила 51 ракету та п'ять дронів-камікадзе.

У різних областях України зафіксовано влучання в об'єкти критичної інфраструктури. У результаті по всій країні почалися аварійні відключення світла, деякі області та міста повністю знеструмлені.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: