Ракетні удари по Україні: де виникли перебої з електроенергією

Читать на русском
Через нову атаку росії проблеми з електрикою виникли у Києві, Запоріжжі, Хмельницькому, Харкові, Одесі, Львові та інших областях.
У Запоріжжі не тільки немає світла, а й виникли перебої зі зв'язком та водою.

Після чергової масованої ракетної атаки росії по всій Україні почалися аварійні відключення світла – є влучення по об'єктах енергетичної інфраструктури.

Про це повідомляє «Укренерго».

Як підготуватися до аварійних відключень электрикиПрактично по всій Україні спостерігаються перебої з електропостачанням після ракетних ударів. Як підготуватися до аварійних відключень світла – на інфографіці.

«Ремонтні бригади разом з підрозділами ДСНС почнуть ліквідацію пошкоджень одразу по закінченню повітряної тривоги. Але через мороз та льодяний дощ в деяких регіонах аварійно-відновлювальні роботи на об'єктах, пошкоджених ракетами терористів, можуть тривати довше», – попередили в компанії.

На даний момент відомо про перебої з електроенергією у Дніпропетровській області, Києві, Харкові. У Харкові, як повідомив мер Ігор Терехов, зупинено весь електротранспорт, людей евакуювали з метро.

Також знеструмлено всю Одеську, Кіровоградську, Чернігівську області, Хмельницький та Львів. У Львові, повідомив Андрій Садовий, тимчасово призупинено подачу опалення та води, не курсують трамваї та тролейбуси, відключено 70% світлофорів.

У Запоріжжі не тільки немає світла, а й виникли перебої зі зв'язком та водою.

Нагадаємо, росія знову завдали масованих ракетних ударів по Україні. Постраждали об'єкти критичної інфраструктури, зокрема у Києві – є загиблі.

У Київській області є влучання по житловому сектору та інфраструктурним критичним об'єктам.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: