Зеленський про удари по Вільнянську та Куп'янську: «Країна-терорист продовжує воювати проти цивільних»

Читать на русском
Президент України Володимир Зеленський прокоментував обстріли армії рф Вільнянська та Куп'янська, де загинули люди.
Фото Слово і діло

Президент України Володимир Зеленський прокоментував обстріли армії рф Вільнянська та Куп'янська, де загинули люди. Він зазначив, що ворог, зазнаючи поразок на фронті, продовжує воювати проти цивільного населення.

Про це він написав у Telegram.

Парламентська асамблея НАТО визнала рф країною-терористомПарламентська асамблея НАТО визнала рф державою-терористом і закликала створити спеціальний Міжнародний трибунал для покарання російських злочинців.

«Держава-терорист продовжує воювати проти цивільних людей та об’єктів. Унаслідок ракетного удару по пологовому відділенню Вільнянської лікарні загинуло немовля, поранена жінка. Під завалами, ймовірно, є ще люди. Окупанти обстріляли багатоповерхівку та поліклініку в Куп’янську. Загинуло двоє людей, одну людину госпіталізовано. На місцях працюють усі служби. Ворог знову вирішив спробувати терором і вбивствами досягти того, чого вже дев’ятий місяць не може і не зможе досягти. А буде лише відповідати за все зло, яке приніс у нашу країну», – повідомив Зеленський.

Нагадаємо, у ніч на 23 листопада у місті Вільнянськ Запорізької області внаслідок ракетного удару Росії по території місцевої лікарні загинула новонароджена дитина.

Вранці 23 листопада окупанти обстріляли Куп'янськ у Харківській області. Загинули жінка та чоловік, ще одну людину госпіталізовано.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: