Росія користується такими самими методами, як й терористи ІДІЛ – МЗС України

Читать на русском
Країна-агресор користується такими самими методами, як й терористи ІДІЛ, коли намагається схилити Україну до переговорів ракетними ударами.

Країна-агресор користується такими самими методами, як й терористи ІДІЛ, коли намагається схилити Україну до переговорів ракетними ударами.

Про це йдеться у заяві спікера МЗС України Олега Ніколенка у Facebook.

«Дмитро Пєсков зізнався, що росія знищує українську критичну інфраструктуру, щоб схилити Україну до переговорів. Саме так поводяться терористи ІДІЛ: вбивають безневинних людей, щоб виконали їхні вимоги», - наголосив Ніколенко.

Кремль підготував ракетний удар по Україні в очікуванні виступу Зеленського – ISWНайвище керівництво кремля підготувало ракетний удар 15 листопада по Україні ще до того, як президент Володимир Зеленський представив свою мирну пропозицію з 10 пунктів на саміті G20.

За його словами, росія поводиться як держава-терорист і такі заяви мають відкрити очі деяким країнам, які вірять у бажання рф розпочати переговори.

«Російську агресію розмовами не зупинити. Її можна зупинити лише системами ППО, танками та РСЗВ», - резюмував спікер.

Нагадаємо, Пєсков заявив, що росія завдає ракетних ударів по об'єктах інфраструктури України, які нібито мають відношення до її військового потенціалу. А проблеми з енергопостачанням в Україні – це «наслідки дій влади, які відмовляються від переговорів».

На саміті G20 президент Володимир Зеленський представив десять умов України для миру з росією.

Міністр закордонних справ росії Сергій Лавров назвав умови «нереалістичними та неадекватними».

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: