Декількох керівників громад Херсонщини окупанти викрали та вивезли на лівий берег

Читать на русском
Як зазначається, правоохоронцям наразі не відоме місце перебування деяких голів територіальних громад Херсонської області.
zaxid.net

Російські загарбники викрали та вивезли декількох очільників територіальних громад Херсонської області на тимчасово окупованих лівий берег.

Про це повідомляє МВС України на сторінці у Фейсбуці.

Як зазначається, правоохоронцям наразі не відоме місце перебування деяких голів територіальних громад Херсонської області. Відомо, що вони не підкорилися російським окупантам, але точно відомо, що деяких вивезли після втечі з Херсону на лівий берег Дніпра.

Офіційної інформації щодо звільнення мера Херсона немає – міськрадаУ ЗМІ з'явилась інформація про звільнення з російського полону мера Херсона Ігоря Колихаєва, однак місцева влада цього офіційно підтвердити не може.

«Російська окупаційна влада полювала за людьми, які залишалися вірними Україні. Серед постраждалих є правоохоронці які залишилися у Херсоні або в області під час окупації», - йдеться у повідомленні МВС.

Також правоохоронці зазначають, що окупанти викрадали учасників антитерористичної операції, активістів та колишні військовослужбовці.

Нагадаємо, 28 червня стало відомо, що російські окупанти затримали мера Херсона Ігоря Колихаєва, коли той приїхав до однієї з комунальних установ міста. Після обшуків законного мера посадили в автобус та відвезли.

Нещодавно з російського полону до України повернули майже 20 прикордонників та трьох морських піхотинців.

Раніше ми повідомляли, що викрадених з Херсонського інтернату дітей вивезли до психлікарні у Криму.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: