У Херсоні російські військові викрали трьох волонтерів

Читать на русском
У Херсоні російські загарбники викрали трьох волонтерів, які протягом усього часу окупації допомагали місцевим жителям.
Getty Images

У Херсоні російські загарбники викрали трьох волонтерів, які протягом усього часу окупації допомагали місцевим жителям.

Про це повідомляє поліція Херсонської області у Facebook.

«У Херсоні військові рф забрали в полон 3 місцевих волонтерів, які упродовж всього часу окупації допомагали містянам», – йдеться у повідомленні.

На Херсонщині рф посилила фільтраційні заходи: затримують фермерів та волонтерівНа Херсонщині окупанти ще більше посилили фільтраційні заходи – затримують волонтерів та тих, кого підозрюють у розповсюдженні листівок, а також фермерів, які відмовляються від співпраці.

Обставини викрадення волонтерів наразі встановлюють.

У дописі правоохоронці також розповідають, що місцева колаборантка закликає шкільних викладачів до співпраці з окупаційною загарбницькою владою та впроваджує стандарти освіти за освітніми програмами держави-агресора.

За минулу добу, 30 вересня, працівники поліції відкрили 25 кримінальних проваджень за фактами воєнних злочинів російської армії на Херсонщині. Серед них захоплення установ, викрадення, катування людей та мародерство.

Нагадаємо, 1 вересня стало відомо, що російський патруль затримав генерального директора Запорізького АЕС Ігоря Мурашова дорогою від станції до Енергодару. Його відвезли у невідомому напрямку.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: