Посадили в автобус Z та відвезли: стали відомі подробиці викрадення Колихаєва у Херсоні

Читать на русском
Мера Херсона Ігоря Колихаєва окупанти викрали, коли він приїхав до комунальної установи. Після обшуків Колихаєва відвезли у невідомому напрямку. До цього він відмовився співпрацювати з окупаційною владою.
facebook.com/khersoncouncil

Російські окупанти затримали мера Херсона Ігоря Колихаєва, коли той приїхав до однієї з комунальних установ міста. Після обшуків законного мера посадили в автобус та відвезли.

Подробиці повідомила радниця мера Галина Ляшевська.

У розвідці підтвердили вибух машини нардепа КовальоваУ Головному управлінні розвідки Міноборони підтвердили вибух машини народного депутата Олексія Ковальова в окупованій Херсонській області.

«Сьогодні вранці мер Херсона Колихаєв Ігор приїхав до однієї з комунальних установ, де працювали співробітники міськвиконкому, що залишилися. Як тільки він вийшов із машини, його одразу затримали озброєні співробітники росгвардії і, швидше за все, ФСБ», – написала вона.

За словами Ляшевської, росіяни вилучили жорсткі диски з комп'ютерів, розкрили всі сейфи та шукали документи. Під час обшуку Колихаєва тримали в окремому кабінеті у наручниках під озброєною охороною, а потім посадили до автобуса з символом Z та відвезли.

«Впевнена, що арешт Колихаєва пов'язаний із його відмовою співпрацювати з окупаційною владою. Кілька днів тому Колихаєв отримав листа від «новопризначеного» мера, де той запрошував його обговорити майбутню «організацію взаємодії». За відмову від зустрічі погрожував арештом. Колихаєв не пішов», – розповіла радниця мера.

Нагадаємо, про викрадення Ігоря Колихаєва у Херсоні стало відомо сьогодні вранці.

Зазначимо, що окупаційна влада Херсонської області хоче восени провести так званий «референдум» про входження регіону до складу росії.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: